«Він – хороший боксер, але не на рівні Усика»: промоутер Ломаченка дав прогноз на бій Вайлдер – Джошуа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
344
0 голосів
«Він – хороший боксер, але не на рівні Усика»: промоутер Ломаченка дав прогноз на бій Вайлдер – Джошуа
Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер. Фото: YouTube-канал ТАЙК МАЙСОН
Промоутер українського боксера Василя Ломаченко Боб Арум поділився очікуваннями від можливого поєдинку між Деонтеєм Вайлдером та Ентоні Джошуа.

Боб Арум поділився очікуваннями від потенційного поєдинку між Деонтеєм Вайлдером та Ентоні Джошуа:

«Вайлдер переможе. Я не великий прихильник Джошуа, це не те, що маю щось проти нього. Але будьмо чесними – його виступи не були стабільними. Він не показував здатність дати бій суперникам. Саме тому Олександр Усик здолав його двічі, хоч і менший за нього.

Думаю, що Ентоні Джошуа – хороший боксер, але не на рівні Ф’юрі, Вайлдера або Усика. Олександр це вже показав», – заявив промоутер Василя Ломаченка в коментарі для Fight Hub TV.

  • Зазначимо, що Деонтей Вайлдер зустрінеться проти Джозефа Паркера 23 грудня 2023 року. У цей же день Ентоні Джошуа протистоятиме шведу Отто Валліну.
  • Якщо британський та американський боксери переможуть у своїх наступних поєдинках, то вони битимуться між собою 9 березня 2024 року.
  • Нагадаємо, що Олександр Усик двічі зустрічався з Ентоні Джошуа та обидва рази перемагав британця за очками.
  • У Василя Ломаченка найближчий поєдинок запланований на квітень 2024 року. Він протистоятиме австралійцю Джорджу Камбососу.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.