Колишній чемпіон світу обрав фаворита бою Усик – Ф’юрі: експерт зізнався, що його непокоїть

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
230
0 голосів
Колишній чемпіон світу обрав фаворита бою Усик – Ф’юрі: експерт зізнався, що його непокоїть
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Колишній британський боксер Джонні Нельсон поділився власними очікуваннями від бою Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик за звання абсолюта у хевівейті.

Ексчемпіон світу у крузервейті за версіями EBU (1990-1991, 1997), WBF (1993-1994), WBO (1999-2005) та WBU (2001) Джонні Нельсон занепокоєний формою Тайсона Ф’юрі напередодні бою проти Олександра Усика.

Експерт вважає, що батько британського боксера має рацію, коли говорить про проблеми з готовністю власного сина.

«Час йде. Можливо, непопулярно так говорити, але його власний батько говорить це. Джон Ф'юрі завжди буде говорити правду. Він пряма людина. Якщо він це говорить, ти маєш його послухати».

Пропри все, Нельсон вважає, що Ф’юрі може зібратися на вирішальний бій.

«Однак Ф’юрі, якщо він викладається на повну, все одно переможе будь-кого. Його останній виступ, якщо він чесний у тому, що сказав, то його ноги відмовили. Якщо він не був чесний, я думаю, він зможе все виправити».

Колишній боксер не виключає, що команда Ф’юрі спробує відтягнути дату бою з Усиком.

«Якщо Ф’юрі не буде битися 17 лютого, тоді у нас виникнуть проблеми. Тому що якщо його батько говорить про це зараз, це дає вам зрозуміти, що може бути відстрочка, що їм потрібно більше часу. Я не здивуюся, якщо вони захочуть трохи відтягнути час», – сказав Нельсон в інтерв’ю YouTube-каналу Pro Boxing Fans.

  • Бій Ф’юрі – Усик запланований на 17 лютого 2024 року;
  • На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBС;
  • У своєму останньому поєдинку Ф'юрі лише за очками роздільним рішення суддів здолав дебютанта хевівейту Франсіса Нганну. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні.