Батько Ф’юрі несподівано побажав удачі Усику: Джон пояснив, чому він готовий підтримати українського чемпіона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
880
0 голосів
Батько Ф’юрі несподівано побажав удачі Усику: Джон пояснив, чому він готовий підтримати українського чемпіона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Батько Тайсона Ф’юрі – Джон – поділився очікуваннями від поєдинку свого сина проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті. Він не виключає, що перемогу може здобути саме українець.

Батько Тайсона Ф’юрі – Джон – змінив свою думку про те, що його син є беззаперечним фаворитом протистояння з Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Раніше, в інтерв'ю JOE, він заявляв, що українець є заслабким атлетом для суперважкої ваги.

«Усик виглядає як мішок з кістками – ніяких даних, щоб зв'язуватися з «Циганським королем», який має навички й серце, здатне витримати 25 раундів. Усик – хороший маленький боєць у середній, напівважкій вазі, можливо, крузері, але не може зв'язуватися з цими великими хлопцями».

Однак після непереконливої перемоги Ф’юрі над дебютантом хевівейту Нганну, батько чемпіона зазначив, що йому слід значно підтягнути власну фізичну готовність.

«Той, хто побудує підготовку кращим чином, той і забере перемогу. Якщо Усик працюватиме щосили та зробить все правильно, він матиме шанси на успіх. Тайсон знає, що йому потрібний розворот на 180 градусів. Якщо він не готовий до цього, удачі Усику», – сказав він в інтерв’ю Daily Mail.

  • Бій Ф’юрі – Усик відбудеться 17 лютого 2024 року. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBС;
  • В останньому поєдинку Ф’юрі переміг Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні.