«Іржа на рингу»: топтренер розкритикував Ф’юрі перед боєм з Усиком, назвавши його останній гідний поєдинок

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
298
0 голосів
«Іржа на рингу»: топтренер розкритикував Ф’юрі перед боєм з Усиком, назвавши його останній гідний поєдинок
Тайсон Ф'юрі. Фото: Getty Images
Відомий тренер з боксу Шейн МакГіган вважає, що Тайсон Ф’юрі перебуває на спаді своєї професійної кар’єри та давно не зустрічався із сильними опонентами.

Тренер Шейн МакГіган занепокоєний формою Тайсона Ф’юрі напередодні бою проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті.

Експерт зазначив, що британець був непереконливим у своєму останньому поєдинку проти дебютанта суперважкої ваги  Франсіса Нганну, якого здолав лише за очками роздільним рішенням суддів.

«Невже Ф'юрі недооцінив Нганну? Не зовсім. Я думаю, що він кмітливий хлопець і знає, наскільки небезпечний боєць, який важить 280 фунтів (127 кг) і вміє бити. Він намагався утвердити свій авторитет, але потім відчув, що Нганну краще, ніж він думав».

За словами МакГігана, Ф’юрі рідко боксує проти опонентів, яким він реально може поступитися.

«Ф'юрі опанував уміння приймати бої, що стилістично йому підходять. Він ризикував проти Володимира Кличка та Деонтея Уайлдера, але він кмітливий. Ф’юрі відірвався від хороших та всебічно розвинених бійців. Він зрозумів, що в Ентоні Джошуа є небезпека, як і у хлопцях, які спортивні та вміють бити».

Тренер заявив, що востаннє «Циганський король» гідно виглядав на рингу у 2020 році, коли вдруге протистояв Вайлдеру.

«Він не показував хороших результатів із часів другого бою проти Вайлдера, і не брав участі в конкурентних боях із часів третьої зустрічі з американцем. Іржа на рингу, вік – це все чинники», – заявив МакГіган в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing Social.

  • Нагадаємо, що Ф’юрі переміг Вайлдера у 2020 році технічним нокаутом у сьомому раунді;
  • Втретє боксери зустрілися у жовтні 2021-го і тоді Тайсон нокаутував Деонтея в 11 раунді.
  • Бій британця з Усиком за пояси WBA, WBO, IBF та WBС пройде 17 лютого 2024 року.