«Чисто переміг засранця»: скандальний український боксер відреагував на тріумф Хейні над Прогрейсом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
389
0 голосів
«Чисто переміг засранця»: скандальний український боксер відреагував на тріумф Хейні над Прогрейсом
Іван Редкач. Фото: Google
Епатажний український боксер Іван Редкач відреагував на перемогу Девіна Хейні над тепер уже колишнім чемпіоном WBC у першій напівсередній вазі Реджисом Прогрейсом.

Іван Редкач, який українським любителям боксу відомий на своїми тріумфами на боксерському ринзі, а захистом Василя Ломаченка та поїздками до росії, позитивно відреагував на перемогу Девіна Хейні над Реджисом Прогрейсом.

«Хейні - молодець, вів свою гру, тримав дистанцію, на якій Прогре не може битися. Після третього раунду Прогре емоційно був зломлений, у нього дуже завищена самооцінка. 

Прогре «танцював» під замовлення Хейні. За весь бій Прогре завдав 36 ударів, це 3 удари в кожному раунді - це говорить багато про що». 

Українець відзначив, що переможець якісно використовував свої сильні сторони.

«Хейні використовував свою величезну перевагу в розмірах і швидкості, щоб перемогти. Хейні знищив Прогре і робив це красиво весь бій. Дисциплінований бокс, чудова техніка, прекрасне поєднання захисту і нападу в бою високого рівня». 

Епатажний боксер не приховує своїх радощів від поразки свого колишнього суперника.

«Розуміння дистанції у Хейні абсолютно елітне, а це дуже важливо. Він продовжує ставати кращим і кращим! Я приховувати не буду, дуже радий перемозі Хейні. Чисто переміг засранця», - сказав Редкач у коментарі AllBoxing.ru.

  • Нагадаємо, що 17 квітня 2021 відбувся бій Редкача з американцем Реджисом Прогрейсом, який зупинили у шостому раунді та присудили українцю поразку технічним нокаутом.
  • Редкач подав апеляцію на зміну результату поєдинку, намагаючись довести, що не було симуляції з його боку, а був удар супротивника з порушенням правил. Атлетична комісія штату Джорджія одностайно відхилила апеляцію. Результат залишився незмінним — перемога Прогрейса технічним нокаутом.
  • Також Іван не одноразово вставав на захист Василя Ломаченка, якого критикували через відсутність чіткої позиції щодо війни з росією.