Скандальний український боксер поїхав до росії: Редкач опублікував фото з країни-терориста

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
936
0 голосів
Скандальний український боксер поїхав до росії: Редкач опублікував фото з країни-терориста
Іван Редкач. Фото: Google
Епатажний та скандальний український боксер Іван Редкач опублікував у соціальних мережах фото своїх відвідин росії, а саме Москви та Санкт-Петербурга.

Іван Редкач, який українським шанувальникам боксу більше відомий не своїми успіхами у ринзі, а скандальною та епатажною поведінкою, зокрема захистом Василя Ломаченка, який не критикує росію за розв’язання війни, відвідав Москву та Санкт-Петербург.

На одному зі знімків Редкач радісно позує на Червоній площі.

Також боксер виклав знімок із Санкт-Петербурга, де насолоджується сніданком і видом на Петропавлівську фортецю в одному з популярних кафе на Кронверкській набережній.

Зазначимо, що за кілька днів до цього Редкач розмістив фотографію Південного вокзалу в Києві. Таким чином Іван хотів, напевно, дати зрозуміти, що він був в Україні. Але правда в тому, що боксер давно проживає у США.

Юрист Олександр Лємєнов спростував інформацію про те, що боксер повертався в нашу країну.

«25 листопада 2019 року Редкач вилетів із Борисполя до Стамбула. Досі не повертався на територію України. Це дані наших спецслужб. Як мені повідомили, станом на сьогодні перебуває у Варшаві. 

Будь-які фото з його сторінок, начебто він перебуває в Україні, не відповідають дійсності».

Також фахівець впевнений, що до Редкача будуть питання з боку СБУ, коли він приїде до України.

«Після повернення, гадаю, до нього виникнуть питання в наших органів правопорядку і службистів. А хто казав, що зраджувати Україну - це пройде безболісно. Зрадників ніде не люблять. Ніде. Це потрібно запам'ятати всім», — написав Лємєнов у Facebook.

Раніше Іван «потролив» Олександра Усика за епізод у п'ятому раунді бою проти Даніеля Дюбуа, коли той вдарив українцю в пах.

  • Редкач в останньому поєдинку переміг нікарагуанського боксера Елвіна Переса. Перес відмовився продовжувати бій вже після третього раунду.
  • Це була перша перемога українського боксера напівсереднього дивізіону з 2019 року.