«Справжній жах»: тренер Вайлдера назвав найбільш небезпечного боксера на планеті

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
504
0 голосів
«Справжній жах»: тренер Вайлдера назвав найбільш небезпечного боксера на планеті
Давід Бенавідес. Фото: Getty Images
Американський боксер у другій середній вазі Давід Бенавідес є справжнім жахом для своїх суперників. Такої думки тренер Деонтея Вайлдера Малік Скотт.

Тренер американського важковаговика Деонтея Вайлдера Малік Скотт назвав найбільш небезпечного боксера у світі. Якщо не враховувати його підопічного, то ним є боєць другої середньої ваги Давід Бенавідес (28-0).

Як вважає Скотт, американець є кошмаром для суперників:

«Справжній жах – він іде до тебе, він напористий, не повільний, тобто він наближається до тебе на великій швидкості. І ти думаєш, що можеш вдарити його у відповідь, але його голова рухається з такою швидкістю, що він не тільки готовий змусити тебе промахнутися, а ще й відповість комбінацією».

Повагу з боку конкурентів Бенавідес заробив не просто так:

«Він, напевно, найнебезпечніший боєць, якщо прибрати Деонтея, то Бенавідес – найнебезпечніша людина на планеті, на мою думку. З точки зору менталітету, потужності удару, наміру, коли він б'є, контролю над головою, його нав'язливої волі, його наполегливої роботи».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу FightHype Скотт висловив захоплення Давідом:

«Я дуже вражений ним. Він один з тих бійців, в яких я дійсно вірю, що він бився б з ким завгодно, де завгодно і коли завгодно. Я вірю, що він візьме менше грошей, щоб довести, що він найкращий, а це дуже, дуже рідкісне явище».

  • У 2017-2018 та 2019-2020 роках Бенавідес був чемпіоном світу за версією WBC у другій середній вазі, а зараз він є тимчасовим чемпіоном за цією ж лінією.
  • Разом з Саулем Альваресом Давід очолює рейтинг боксерів у другій середній вазі за версією WBC.