«На кону занадто великі гроші»: промоутер Джошуа відреагував слова ексчемпіона про перенос бою Усик – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1110
0 голосів
«На кону занадто великі гроші»: промоутер Джошуа відреагував слова ексчемпіона про перенос бою Усик – Ф’юрі
Олександр Усик и Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Гірн прокоментував слова Карла Фроча про те, що чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі не буде готовий битися з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком у лютому наступного року.

Карл Фроч зазначав, що бій між Усиком та Ф'юрі за звання беззаперечного чемпіона світу в хевівейті може пройти в березні 2024 року.

Едді Хірн впевнений, що вболівальникам немає приводу для занепокоєння і поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі пройде у лютому.

«Я думаю, що ми побачимо бій 17 лютого. Мені здається, що на кону занадто великі гроші, щоб Ф'юрі був недисциплінованим. Я вважаю, що дисципліна людини може дуже швидко змінитися, коли замішані великі гроші. Я думаю, що ми побачимо бій».

Також промоутер Ентоні Джошуа пояснив, чому думає, що сутичку українця та британця не перенесуть.

«Зараз я близько працюю з Його Величністю в Саудівській Аравії, тому я впевнений, що бій Ф'юрі - Усик відбудеться. Раніше я теж був скептиком, проте я вірю, що цей поєдинок відбудеться», — сказав Гірн в інтерв'ю YouTube-каналу Pro Boxing Fans.

  • Наприкінці жовтня Ф'юрі здобув перемогу над Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.