Бій Усика і Ф’юрі не пройде у лютому: ексчемпіон світу розповів, коли відбудеться мегапоєдинок

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
4872
0 голосів
Бій Усика і Ф’юрі не пройде у лютому: ексчемпіон світу розповів, коли відбудеться мегапоєдинок
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
Як вважає Карл Фроч, різдвяні свята не дозволять Тайсону Ф'юрі втримати форму перед боєм з Олександром Усиком, тому боксери не зустрінуться 17 лютого, натомість зроблять це у березні.

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі за лініями WBO (2008-2011), IBF (2012-2015), WBA (2013-2015) Карл Фроч поставив під сумнів проведення абсолютного бою в хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі 17 лютого 2024 року.

Як вважає Фроч, багато що залежить від форми британця:

«Тайсон повинен пережити Різдво і Новий рік, не розслаблятися, не пити, не переїдати. Я знаю, що він не повинен набирати вагу, але все ж є оптимальна вага, і він набрав кілька кілограмів, чи не так, Тайсоне? У нього є трохи пуза, яке йому потрібно приборкати перед боєм».

Карл поставив під сумнів той факт, що Тайсон 17 лютого буде у оптимальній формі, а також у розмові з YouTube-каналом Fighting назвав нову дату бою:

«Це буде нелегко. У нього чудова сім'я, дружина і семеро дітей, тому він захоче відпочити і добре провести час. Чи захоче він тренуватися на Різдво і Новий рік, що йому доведеться робити, якщо він хоче бути готовий до лютневого бою? Я не впевнений, думаю, що бій буде перенесено на березень».

  • Першочергово бій між Тайсоном та Усиком мав відбутися 23 грудня, але після бою британця з Франсісом Нганну зустріч боксерів було перенесено на два місяці.
  • Дана зустріч визначить першого беззаперечного чемпіона світу з 1999 року.
  • Також вперше Усик та Ф'юрі боксуватимуть за одразу чотири пояси: WBC, WBA, WBO та IBF.