Промоутер Усика погодився з одним із висловлювань одіозного Ф’юрі: що сказав Красюк

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
409
0 голосів
Промоутер Усика погодився з одним із висловлювань одіозного Ф’юрі: що сказав Красюк
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Генеральний директор K2 Promotions та промоутер Олександра Усика, Олександр Красюк, розповів, в чому він погоджується з британцем Тайсоном Ф’юрі.

Олександр Красюк погоджується зі словами епатажного Тайсона Ф’юрі про те, що тільки Бог може знати, хто переможе у поєдинку Олександра Усика та «Циганського короля».

«Після зустрічі з Ф’юрі я інакше дивлюся на нього. Мені багато в ньому подобається. В одному я згоден з Ф'юрі. Він каже, що одному тільки Богу відомо, хто з них переможе у майбутній сутичці. Я згоден з цим», — сказав Красюк в інтерв’ю Betway.

  • Наприкінці жовтня Ф'юрі здобув перемогу над Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.