Ексчемпіон світу змінив прогноз на бій Усика і Ф’юрі: експерт назвав нового фаворита поєдинку

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1140
0 голосів
Ексчемпіон світу змінив прогноз на бій Усика і Ф’юрі: експерт назвав нового фаворита поєдинку
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Карл Фроч тепер вже не вважає Тайсона Ф'юрі явним переможцем бою з Олександром Усиком і переконаний, що українець зможе перемогти британця, хоча поєдинок може пройти як завгодно.

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі за лініями WBO (2008-2011), IBF (2012-2015), WBA (2013-2015) Карл Фроч, який раніше вважав Тайсона Ф'юрі явним фаворитом бою з Олександром Усиком, тепер більш обережний у прогнозах і вважає, що поєдинок може закінчитися як завгодно:

«Сподіваюся, Тайсон зможе вийти на ринг як той хлопець, який тричі бився з Деонтеєм Вайлдером, показати себе і зберегти свої пояси в Британії. Я думаю, що якщо він битиметься з Усиком, то бій може піти в будь-який бік». 

Втім, у розмові з YouTube-каналом Gambling Zone Фроч віддав перевагу українцю:

«Я роблю Ф'юрі трохи аутсайдером, хоча спочатку я вважав його фаворитом через його величезні розміри. Усик – правильний боєць, справжній сильний розум. Він воїн. Я не можу собі уявити, щоб його хтось коли-небудь побив, тому що він такий хороший, але хто знає».

Ексчемпіон світу також зазначав, що у британця наявні певні проблеми зі здоров'ям:

«Судячи з того, що я бачу і чую, Ф'юрі вже не в найкращій формі, він йде на спад. Він і так великий, але зараз у нього велика вага, і він намагається її скинути. Йому трохи за 30. Фінансово вільний. Слухаючи його і дивлячись на нього в тому фільмі на Netflix, я зрозумів, що у нього психічні розлади»

  • Раніше Карл зазначав, що абсолютний поєдинок між Усиком та Ф'юрі за звання беззаперечного чемпіона світу в хевівейті може пройти в березні 2024 року.
  • Поточна ж дата даного поєдинку – 17 лютого того ж року.
  • Боксери вперше з 1999 року визначать абсолютного чемпіона світу. Останнім беззаперечним супертяжем був Леннокс Льюїс.
  • Також вперше Усик та Ф'юрі боксуватимуть за одразу чотири пояси: WBC, WBA, WBO та IBF.