«Чувак, я готовий битися»: легенда боксу кинув виклик останньому абсолютному чемпіону у надважкій вазі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
29220
0 голосів
«Чувак, я готовий битися»: легенда боксу кинув виклик останньому абсолютному чемпіону у надважкій вазі
Ріддік Боу. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі американець Ріддік Боу викликав на поєдинок британця Леннокса Льюїса та розповів, чому їх бій не стався раніше.

Ріддік Боу впевнений, що переміг би Леннокса Льюїса, адже він перемагав легендарного Евандера Холіфілда двічі.

«Давайте звернемося до математики. Я двічі виграв у Евандера Холіфілда. Скільки разів його перемагав Леннокс? Один раз. Тоді як у першому бою в них була нічия. Це показує вам, що я б без проблем переміг Леннокса. Я б нокаутував його. Він би став наступним».

Також легенда боксу заявив, що був більш сильним боксером, ніж Хасім Рахман, якому вдалося нокаутувати британця.

«Була парочка хлопців, яким вдалося його зупинити. А я бив куди сильніше, ніж той же Хасим Рахман, так що він зробив правильно, що не захотів битися зі мною».

Американець викликав Леннокса на бій.

«Леннокс Льюїс, він мені просто не подобається. Він досі мене страшенно дратує. Чувак, я готовий битися», — сказав Боу для YouTube-каналу Dr. Beau Hightower.

Нагадаємо, що у Ріддіка Боу і Леннокса Льюїса склалися напружені стосунки ще з фіналу Олімпійських Ігор у Сеулі, коли британець переміг американця. 

  • Пам'ятний момент їхнього конфлікту трапився в першій половині 90-х, коли Боу на очах у журналістів викинув пояс WBC у відро для сміття у відповідь на заклики організації захистити його проти обов'язкового претендента в особі Льюїса.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.