«Те, що Тайсон зробив у бою з Кличком, було дуже видатним»: Хірн відреагував на слова батька Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
6282
0 голосів
«Те, що Тайсон зробив у бою з Кличком, було дуже видатним»: Хірн відреагував на слова батька Ф'юрі
Бій Володимир Кличко – Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Відомий британський промоутер Едді Хірн прокоментував слова Джона Ф'юрі, батька чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, про те, що в нинішній формі його син не переміг би Володимира Кличка.

Батько чемпіона світу Тайсона Ф'юрі Джон заявив, що у нинішній своїй формі його син не побив би Володимира Кличка.

Едді Хірн не згоден з цим твердження. Промоутер згадав, як Тайсон переміг Кличка-молодшого.

«Дивні коментарі. Те, що Тайсон зробив у бою з Кличком, було дуже видатним. Пам'ятаю, що я тоді був у Бостоні або Вашингтоні, і ми дивилися цей поєдинок по ноутбуку».

Британець зізнався, що його співвітчизник шокував його у поєдинку з українцем.

«Я думав: «Боже мій, я не можу в це повірити». Ф'юрі пройшов 3-4 раунди, і я вважав, що він не зможе так битися всі 12 раундів, що Кличко його вимотає. А наступні 6-8 раундів я думав: «Боже мій». Цей бій не був надмірно захоплюючим, але Ф'юрі виступив чудово».

Промоутер Ентоні Джошуа вважає, що зараз за Тайсон буде ще цікавіше спостерігати.

«Можливо, він трохи сповільнився. Можливо, його реакція вже не та. Тому йому довелося стати трохи агресивнішим. Я вважаю, що тепер за Ф'юрі цікавіше спостерігати», — сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out

  • Нагадаємо, що Тайсон переміг Кличка-молодшого восени 2015 року за рішенням суддів.
  • Наприкінці жовтня Ф'юрі здобув перемогу над Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.