«Ми чекаємо цього бою шість років»: Вайлдер назвав винного у зриві їх поєдинку з Джошуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
226
0 голосів
«Ми чекаємо цього бою шість років»: Вайлдер назвав винного у зриві їх поєдинку з Джошуа
Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер розповів, чому його бій з британцем Ентоні Джошуа все ще не відбувся та назвав гонорар, який пропонували екссупернику Олександра Усика.

Деонтей Вайлдер сказав, що Ентоні Джошуа за бій з ним пропонували 50 мільйонів доларів.

«Джошуа пропонували 50 мільйонів доларів, ми забезпечили йому ці гроші, але він не погодився битися. Єдиний спосіб, як ти можеш проігнорувати таку пропозицію, - це висміяти її, перетворити на жарт, спробувати показати публіці, що вона несправжня»

Американець негативно висловився про вплив команди британця на їх поєдинок.

«Це лайняний момент. Йому пропонували 50 мільйонів. Тому команда Джошуа не дозволяє йому багато говорити від свого імені, а якщо він говорить, то завжди не те, що потрібно, речі, які не подобаються його табору. І потім їм доводиться пояснювати його висловлювання».

Деонтей впевнений, що менеджери Ентоні заважають їх поєдинку.

«Це його менеджери утримують Ентоні від поєдинку зі мною, тому що він боєць. Ми чекаємо цього бою шість років. Але настає момент, коли нам просто кажуть: «Забудьте про це». 

Багато разів Джошуа хотів битися, приймав бій, але його керівники цього не бажали, тому що Ентоні приносить компанії гроші. Якщо він впаде, то бізнес впаде теж», — сказав Вайлдер у коментарі Dailymail.

  • Деонтей Вайлдер і Ентоні Джошуа проведуть спільний боксерський вечір 23 грудня в саудівському Ер-Ріяді. Деонтей битиметься з Джозефом Паркером, а Ей Джей - зі шведським супертяжем Отто Валліном. 
  • Джошуа нокаутував Роберта Хеленіуса в останньому бою, який пройшов 12 серпня в Лондоні. 
  • Останнім суперником Вайлдера також був Хеленіус - американець переміг нокаутом у першому раунді.