Менеджер Ломаченка розчарував фанатів: відомо, коли українець повернеться на ринг – не у титульному поєдинку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
148
0 голосів
 Менеджер Ломаченка розчарував фанатів: відомо, коли українець повернеться на ринг – не у титульному поєдинку
Василь Ломаченко. Фото: Google
Менеджер колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях Василя Ломаченка Егіс Клімас не підтвердив наступний поєдинок українця з Джоржом Камбососом за титул чемпіона WBC.

Егіс Клімас заявив, що Василь Ломаченко точно поб'ється в наступному поєдинку проти Джорджа Камбососа, але цей бій не буде титульним.

«Наразі титул недоступний. Ломаченко має побитися в лютому. Анонс має відбутися в найближчі кілька днів», — сказав Клімас в інтерв'ю YouTube-каналу ESNEWS.

Менеджер українця стверджує, що зараз рано говорити про титульну зустріч для Ломаченка, оскільки колишнього абсолюта Девіна Хейні поки що офіційно позбавили тільки пояса WBC.

Раніше ми писали, що тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився думками про те, чому екс-чемпіон у трьох дивізіонах Василь Ломаченко досі не засудив публічно російську агресію

  • Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку, що відбувся у травні цього року, Ломаченко за очками програв американцю Девіну Хейні та  вирішив взяти паузу до 2024 року.
  • До цього українець у жовтні 2020 року також за очками програв Лопезу, віддавши власні титули за версіями WBA Super, WBO та The Ring.