«Розмовляти з ними про війну мені складно»: тренер збірної України з боксу – про погляди Ломаченко та Ко

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1308
0 голосів
«Розмовляти з ними про війну мені складно»: тренер збірної України з боксу – про погляди Ломаченко та Ко
Василь Ломаченко. Фото: Google
Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився думками про те, чому екс-чемпіон у трьох дивізіонах Василь Ломаченко досі не засудив публічно російську агресію.

 Дмитро Сосновський поділився думками про політичні погляди боксерів:

«Думаю, питання про те, чому Василь досі публічно не засудив російську агресію, можна ставити й щодо його батька. Я з ним не спілкуюсь, але, можливо, він далі вважає, що ми – братні народи. Що ще треба зробити, щоб світогляд помінявся? Мені складно робити якісь висновки й не хотілося б.

Коли мене питають за ту команду, я б хотів говорити про них, як про спортсменів. То реально була хороша боксерська дружина, сильна команда. Розмовляти з ними про війну мені складно. Коли були в команді, то я їм говорив «Слава Україні», «Героям слава». Гімн України. Вони то знали, виконували», – сказав Сосновський в коментарі для YouTube-каналу «ТАЙК МАЙСОН».

  • Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку, що відбувся у травні цього року, Ломаченко за очками програв американцю Девіну Хейні та  вирішив взяти паузу до 2024 року.
  • До цього українець у жовтні 2020 року також за очками програв Лопезу, віддавши власні титули за версіями WBA Super, WBO та The Ring.