Боксер-кривдник двох українців висловився про бій Усик – Ф’юрі і потрапив під арешт: що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
18951
0 голосів
Боксер-кривдник двох українців висловився про бій Усик – Ф’юрі і потрапив під арешт: що сталося
Джаред Андерсон. Фото: Google
Джаред Андерсон (16-0, 15 KO) заявив, що не зможе дорікнути Олександру Усику (21-0, 14 KO) та Тайсону Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), якщо вони не проведуть бій за титул абсолюта. Також американського боксера було заарештовано.

Претендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі Джаред Андерсон зізнався, що хоче побачити бій Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі, але зрозуміє, якщо боксери відмовляться від поєдинку.

«Було б чудово, якби цей бій відбувся, але якщо цього не станеться, я не буду злитися. Я вважаю, що вони обидва чудові бійці й обидва зробили чудову кар'єру. 

Якщо вони не хочуть ризикувати, щоб у їхньому послужному списку з'явилася одна поразка, я не буду гніватися на них, але я не фанат», – сказав Андерсон у коментарі ProBox TV.

Самому Андерсону, якого Ф'юрі називав майбутнім надважкого дивізіону, зараз не до поєдинків.

Бійця було заарештовано в понеділок вранці в Орегоні (штат Огайо) за звинуваченням у неналежному поводженні з вогнепальною зброєю в автомобілі в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє Boxing Scene.

Андерсона зупинили за перевищення швидкості, але потім поліцейський відчув запах марихуани, а в бардачку машини було виявлено вогнепальну зброю.

  • Боксера було звільнено з в'язниці після внесення застави в розмірі 7500 доларів. 
  • Слухання справи вже призначено на дев’ятій ранку у вівторок. 
  • Свого часу Андерсон переміг українців Олександра Тесленко та Андрія Руденка.