Скандал Усик – Дюбуа: тренер британського боксера назвав винуватця поразки його підопічного від українця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
21256
0 голосів
Скандал Усик – Дюбуа: тренер британського боксера назвав винуватця поразки його підопічного від українця
Олександр Усик та Даніель Дюбуа. Фото: Getty Images
Тренер британського боксера Даніеля Дюбуа Дон Чарльз назвав рішення WBA відмовити у перегляді бою його підопічного з Олександром Усиком несправедливим.

Дон Чарльз, який є тренером боксера Даніеля Дюбуа, залишився розлюченим після рішення WBA відмовити в перегляді результату бою між його підопічним та Олександром Усиком.

Як зазначив тренер, він був переконаний у такому результаті розгляду апеляції:

«Я не затамував подих в тому сенсі, що ти знаєш результат заздалегідь. Я знав, що буде глухий кут. Вони цілу вічність не давали нам результату. Все, що вони зробили, це оголосили про бій Ф'юрі та Усика, так що це, по суті, публічна відповідь нам, а потім вони сказали, що було недостатньо доказів».

Скандальний момент бою Усик – Дюбуа:

Дон також зазначив, що підстав для перегляду результату бою було предостатньо:

«Недостатньо доказів? Кого вони намагаються обдурити? У наш час, коли ми живемо з сучасними технологіями, які ще докази їм потрібні? Якщо ви винесете питання на голосування, ви побачите, що 75-80% назвали б це абсолютно законним ударом».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out тренер Дюбуа змирився з даною, як він вважає, несправедливістю:

«Це несправедливо, це неправильно, але це світ, в якому ми живемо сьогодні. Ми просто йдемо далі і продовжуємо вдосконалювати те, що робимо. Наступного разу все, що ми зробимо на рингу, буде переконливим».

  • Нагадаємо, що рефері поєдинку Усик – Дюбуа Луїс Пабон призупинив бій після того, як українець у п'ятому раунді отримав удар у пах, давши Олександру час на відновлення.
  • Команда британця не погодилася з даним рішенням судді та подала апеляцію з аргументацією, що даний удар був у межах правил.