WBA відхилила апеляцію команди Дюбуа: комісія не скасувала результат поєдинку з Усиком

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
770
0 голосів
WBA відхилила апеляцію команди Дюбуа: комісія не скасувала результат поєдинку з Усиком
Олександр Усик та Даніель Дюбуа, фото: Getty Images
WBA відхилила апеляцію щодо результату поєдинку між британцем Даніелем Дюбуа і чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українцем Олександром Усиком.

WBA відхилила апеляцію команди Даніеля Дюбуа.

Незалежна комісія перевірила бій на предмет наявності порушень з боку рефері Луїса Пабона та ухвалила рішення залишити чинним результат поєдинку за титули WBA, IBF і WBO.

«Після ретельного вивчення матеріалів апеляції, всіх документів і доказів, наданих як апелянтом, так і відповідачем, комітет постановив, що доказів апелянта недостатньо для скасування результату поєдинку Усик – Дюбуа. Тому рішення щодо бою не буде скасовано.

Комітет дійшов висновку, що жоден із представлених відеозаписів не містить переконливих доказів того, що рішення рефері щодо удару нижче пояса було неправильним. Початкове рішення про нанесення удару нижче пояса має залишитися чинним», – йдеться у звіті WBA.

  • Усик завершив бій проти Дюбуа технічним нокаутом у дев’ятому раунді.
  • У п’ятому раунді британець завдав удару в пахову область українця. Рефері зафіксував удар нижче пояса, давши Олександру час на відновлення.