«Йому потрібно зосередитися на боксі»: екс-чемпіон світу в двох категоріях вірить у перемогу Ф'юрі над Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
972
0 голосів
«Йому потрібно зосередитися на боксі»: екс-чемпіон світу в двох категоріях вірить у перемогу Ф'юрі над Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в двох категоріях Карл Фремптон зробив прогноз на бій між чемпіоном WBA, WBO, IBO і IBF у надважкій вазі Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Карл Фремптон зробив прогноз на бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі:

«Я, як і раніше, вважаю Ф'юрі фаворитом у бою з Усиком. Очевидно, що він має бути набагато кращим, ніж в останньому поєдинку, що він і зробить. Ф'юрі не підвів боксерську спільноту, але він, ймовірно, засмучений і злий на самого себе, тому що це був поганий виступ. Часом я не міг повірити в те, що бачу. Я очікував, що Френсіс виглядатиме дуже нерозумно.

Ф'юрі необхідно, щоб бокс був у центрі його уваги, а про зобов'язання перед ЗМІ нехай турбуються інші. Йому потрібно зосередитися на боксі, і він повернеться з новими силами», – сказав Фремптон в коментарі для Boxing Social.

Зазначимо, що Карл Фремптон – колишній чемпіон світу в другій легшій за версіями IBF, WBA та в напівлегкій за версією WBA вагових категоріях.

  • Українець та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.