«Усик на голову, а можливо й на дві, вищий»: відомий тренер назвав єдиний шанс Ф’юрі на перемогу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
319
0 голосів
«Усик на голову, а можливо й на дві, вищий»: відомий тренер назвав єдиний шанс Ф’юрі на перемогу
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився своєю фаховою думкою стосовно прийдешнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Дмитро Сосновський після перегляду бою між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну, виокремив головні «козирі» британця за рахунок яких він може здолати в очному протистоянні Олександра Усика.

«Єдиний шанс Ф’юрі на перемогу – брудний бій на короткій дистанції. В тому ж бою проти Нганну Тайсон зацідив супернику з ліктя в голову.

Може і несвідомо, але таке може бути. Удар від такої махіни з ліктя, якщо прилетить у вухо, то все – пиши пропало».

Козирів в Усика на думку фахівця набагато більше.

«Я знаю Усика досить добре і не знаю, що потрібно буде зробити Ф’юрі аби в нього виграти. Усик на голову, а можливо й на дві вищий за Ф’юрі в плані боксерського інтелекту і техніки.

Якщо Усик підніме високий темп і потягає Ф’юрі по рингу, засипле його швидкими ударами, перемога буде за ним», – розповів Сосновський в ексклюзивному інтерв'ю sport-express.ua.   

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі мають битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Двобій між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.