«Говорити про Ломаченка зараз – це забруднення інформаційного простору»: український тренер зробив різку заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
446
0 голосів
«Говорити про Ломаченка зараз – це забруднення інформаційного простору»: український тренер зробив різку заяву
Девін Хейні та Василь Ломаченко, фото: Google
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився думкою про позицію щодо війни в Україні Василя Ломаченка та його бій з Девіном Хейні.

Дмитро Сосновський вважає, що Василь Ломаченко переміг Девін Хейні. 

«Він видатний спортсмен. Але, говорити про Ломаченка зараз, як на мене, це таке собі забруднення інформаційного простору. Зокрема, про його бій проти Девіна Хейні. Будемо просто, як-то кажуть, ганяти повітря. 

Так, я вважаю, що він в бою з Гейні заслужив на перемогу. Однак, судді того бою вирішили інакше, їх рішення вже ніхто не відмінить і руку Ломаченку не піднімуть».

Також тренер зазначив, що має інші погляди на війну, ніж боксер.

«В нас різні погляди і позиції з Ломаченком. Зовсім протилежні. Що зміниться від того, якщо ми засудимо Василя публічно? Його думка? Ні.

Вже стільки про нього писали, дискутували, що просто не хочеться повторюватись. Всі слова про нього сказано. Бог йому суддя», — сказав фахівець у коментарі Sport-express.ua

  • Свій останній бій український боксер провів 20 травня 2023 року саме проти проти американця Девіна Хейні. Цей чемпіонський бій українець програв за очками рішенням суддів.
  • Після поразки Ломаченко оголосив про бажання взяти паузу до кінця року.