«Швидший Льюїса»: тренер Вайлдера загадав братів Кличків та пояснив, чому його підопічний найкращий

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1620
0 голосів
«Швидший Льюїса»: тренер Вайлдера загадав братів Кличків та пояснив, чому його підопічний найкращий
Деонтей Вайлдер. Фото: Getty Images
Тренер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі американця Деонтея Уайлдера (43-2-1, 42 КО) Малік Скотт розповів, чому його підопічного вважають найсильнішим панчером в історії боксу.

Малік Скотт не згоден з твердженням, що Френсіс Нганну – найсильніший панчер. Фахівець впевнений, що бійцем з найпотужнішим ударом є його підопічний Деонтей Вайлдер.

«Удари Нганну дуже повільні. Тому я думаю, що Деонтей – найсильніший панчер в історії боксу, оскільки його удари швидко досягають мети. Це схоже на Володимира Кличка, з яким я спарингував. Це гра в дюйми».

Тренер американця сказав, що Вайлдер швидший за легенд боксу Леннокса Льюїса і Володимира Кличка.

«Я б порівняв Деонтея з Брюсом Лі, якщо говорити про швидкість і Ленноксом Льюїсом, який володів силою удару, здатної вас занурити в найглибший сон, а також розбудити тієї ж ночі. 

Деонтей Уайлдер є суміш того й іншого. Він швидше Леннокса Льюїса і Володимира Кличка. У нього є швидкість і сила. Тому Деонте б'є сильніше, ніж обидва цих хлопці».

Наставник заявив, що удар його підопічного більш потужний, ніж у Віталія Кличко.

«Як боєць, який був на рингу з усіма трьома, включаючи Віталія Кличко, я просто говорю, що Деонте Уайлдер — найсильніший панчер в історії цього спорту. 

Всі кого я перерахував, є сильними панчерами і можуть вбити тебе одним ударом», — сказав Скотт у коментарі FightHype

  • У 2020 році Деонтей програв титульний поєдинок Тайсону Ф'юрі, а за півтора роки не переміг «циганського барона» і у бою-реванші.
  • Першим після поразки від Ф'юрі суперником американця був фін Геленіус.
  • Бій Усика з Тайсоном пройде 23 грудня або у січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії.