Підказав Майк Тайсон чи підгледів в бою Усик – Дюбуа: Нганну показав слабке місце Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1009
0 голосів
Підказав Майк Тайсон чи підгледів в бою Усик – Дюбуа: Нганну показав слабке місце Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну. Фото: Google
Колишній чемпіон UFC Френсіс Нганну показав відео свого тренування та позначив зону у Тайсона Ф'юрі, куди будуть спрямовані його могутні удари.

Тайсон Ф'юрі не отримає легкої прогулянки у поєдинку проти Френсіса Нганну. Ексчемпіон UFC, якого тренує легенда боксу Майк Тайсон, показав у своїх соціальних мережах відео з відпрацювання ударів.

Якщо проаналізувати зону, у яку спрямовані потужні удари Нганну, то можна зробити висновок, що американець буде мітити у живіт британця. Можливо, Майк Тайсон роздивився слабке місце «Циганського короля» чи сам Френсіс придивився подібний удар у бою Олександра Усика та Даніеля Дюбуа, коли останній небезпечно пробив нашому чемпіону нижче пояса, невідомо. 

▶️ Відео відпрацювання ударів Френсіса Нганну дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі відмовився проводити бій за титул абсолютного чемпіона світу проти українського бійця Олександра Усика. Проте команди українця та британця продовжують переговори щодо поєдинку. 

  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
  • Наступний свій бій британець проведе 28 жовтня в Саудівській Аравії проти Нганну.
  • Останній поєдинок «Циганський король», як себе величає уродженець Манчестера, провів проти Дерека Чісори та здобув перемогу технічним нокаутом у десятому раунді.