«Він не сильно відстає»: промоутер Джошуа назвав бій, який можна порівняти з матчем Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
685
0 голосів
«Він не сильно відстає»: промоутер Джошуа назвав бій, який можна порівняти з матчем Усик – Ф’юрі
Едді Хірн. Фото: BoxingScene
За словами промоутера Ентоні Джошуа Едді Хірна, бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі можна порівняти з поєдинком між Крісом Юбенком-молодшим та Конором Бенном.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн припустив, від чого залежить дата бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. За словами Хірна, в одну з орієнтовних дат цього поєдинку запланований бій між Крісом Юбенком-молодшим та Конором Бенном:

«Ми плануємо провести бій Юбенк - Бенн 23 грудня, якщо це дата бою Ф'юрі - Усик, нам доведеться переглянути цю позицію, але зараз є шанс, що ми зможемо організувати цей бій протягом наступного тижня. Якщо ми це зробимо, то, ймовірно, перейдемо до 23-го числа, тоді це буде залежати від них».

Втім, у інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out він визнав, що афіша поєдинку за участі українця затьмарить бій Юбенка та Бенна:

«Я думаю, що, мабуть, Ф'юрі - Усик буде більшим боєм. Це всесвітній, беззаперечний бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, але за суперечками, історією та спадщиною бій Бенн-Юбенк не сильно відстає».

  • Юбенка-молодшого та Бенна прозвали «природженими суперниками», адже тати цих боксерів билися у 1990 та 1993 роках.
  • Даний бій мав відбутися у жовтні 2022 року, але через заборонену речовину, виявлену в крові Конора, поєдинок довелося відкласти.