«Для мене він – явний фаворит»: ексчемпіон світу назвав майбутнього переможця бою Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1936
0 голосів
«Для мене він – явний фаворит»: ексчемпіон світу назвав майбутнього переможця бою Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
На думку колишнього чемпіона світу Карла Фремптона, Тайсон Ф'юрі занадто хороший для Олександра Усика, тому в їх очному бою саме «циганський барон» здобуде перемогу.

Колишній чемпіон світу в другій легшій за версіями IBF (2014 — 2016), WBA (2016) та в напівлегкій за версією WBA (Super) (2016 — 2017) вагових категоріях Карл Фремптон висловив свою думку щодо переможця бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Як вважає північноірландський боксер, в поєдинку має перемогти саме «циганський барон»:

«Для мене Ф'юрі є явним фаворитом у цьому бою. Після перегляду бою Усика проти Даніеля Дюбуа, хоча він і був одностороннім, схоже, що йому можуть завдати болю по корпусу. Ф'юрі занадто хороший, і я думаю, що цей монструозний корпус буде занадто сильним».

Він припустив, що в британця нині новий стиль боксування:

«Тайсон звик пересуватися навшпиньки і робити речі, які неприродні для людини з животом, що звисає над шортами. Він рухався, як напівважковаговик, і у мене є теорія, що новий стиль Тайсона Ф'юрі полягає в тому, що він повинен битися саме так».

Наостанок у інтерв'ю William Hill Фремптон також відзначив, що вік Ф'юрі також дається у знаки:

«Він повинен виходити вперед і бути агресивним, тому що його коліна та гомілковостопні суглоби вже не витримують цього. Це більш захоплюючий Ф'юрі, той, якого ми маємо зараз, і той, від якого ми повинні бути в захваті».

  • Зазначимо, що бій між Усиком та Ф’юрі пройде за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі;
  • Дана зустріч запланована на 23 грудня або січень 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.