«Він підготується і виграє бій»: ексчемпіон світу назвав переможця поєдинку Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
23316
0 голосів
«Він підготується і виграє бій»: ексчемпіон світу назвав переможця поєдинку Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі і Олександр Усик. Фото: Reuters
Колишній чемпіон світу за версією трьох організацій Ріккі Геттон впевнений у перемозі Тайсона Ф'юрі над Олександром Усиком через розміри «циганського короля», втім, і українцю Геттон залишив шанси.

Колишній чемпіон світу у 1-й напівсередній за версією IBF (2005 і 2007), WBA, (2005), IBO (2007) та напівсередній за версією WBA (2006), IBO (2009-2009) вагових категоріях Ріккі Геттон (45-3, 32 КО) поділився думкою про результат прийденшнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Британець надає перевагу своєму співвітчизнику, але його думка може і змінитися:

«Я думаю, що Ф'юрі є фаворитом, але це не виходить за рамки неможливості перемоги Усика. Тайсон може нахилятися, контратакувати, він робить все, що робить Усик, і у нього є перевага в силі та вазі. Але це ще не остаточний висновок. Я не бачу нічого, крім перемоги Тайсона»

Геттон відзначив, що попередній суперники «циганського короля» були дещо більші за українця:

«Ф'юрі бився з Вайтом, Вайлдером, без жодної неповаги, з великими важковаговиками, які можуть стояти і битися. Усик менший за розміром, але Тайсону потрібно адаптуватися після боїв з ними та поєдинку в Саудівській Аравії»,

Різниця у габаритах, на думку Ріккі, може дещо спантеличити Ф'юрі:

«Адже він бився лише з великими хлопцями, а тут раптом з'явився менший за розміром, який може бути трохи нервовим і, можливо, створить ще одну проблему, до якої Тайсон не звик»

Наостанок у інтерв'ю порталу MightyTips Геттон відзначив, що треба мати хоробрість, щоб вийти проти Тайсона:

«У Усика гарне підборіддя, але я не думаю, що його бив хтось такого розміру, як Тайсон. Ф'юрі буде важко, але він добре підготується в спортзалі, і я думаю, що він розробить свій план і виграє бій. Якби все пішло по-іншому, я б не сказав: «Вау, це шок», але треба бути хороброю людиною, щоб вийти проти Тайсона, зважаючи на всі його переваги».

  • Усик і Ф’юрі підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії.
  • Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший беззаперечний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.
  • Ф’юрі до цього проведе бій проти Френсіса Нганну 28 жовтня в Ер-Ріяді – столиці Саудівської Аравії.