«Тайсон – такий цікавий персонаж»: екстренер Усика зловив Ф’юрі на брехні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3605
0 голосів
«Тайсон – такий цікавий персонаж»: екстренер Усика зловив Ф’юрі на брехні
Олександр Усик та Сергій Ватаманюк. Фото: Google
Колишній тренер володаря поясів WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Сергій Ватаманюк поділився думкою про майбутнього суперника нашого чемпіона Тайсона Ф'юрі.

Сергій Ватаманюк вважає, що поєдинок Тайсона Ф’юрі та Френсіса Нганну не можна відносити до розряду шоу, бо є ризик, що бійці можуть отримати травму.

«Будь-який боксерський поєдинок, навіть виставковий, це просто шоу. По-перше, і Ф’юрі? і Нганну – великі хлопці, важкі. Вони обидва є чемпіонами у своїх видах спорту. Тому це точно не просто шоу.

Також не можна забувати, що є такий момент як травма або розсічення. Будемо сподіватись, що їх ніхто не отримає, але цей фактор відкидати не можна».

Також фахівець заявив, що Тайсон бреше, коли показує повну відсутність підготовки до своїх поєдинків.

«Що стосується того, чи позначиться цей поєдинок на підготовці Ф’юрі до бою з Усиком, то я цього не знаю. Адже Тайсон – такий цікавий персонаж, який на картинці для всіх показує, що він нічого не робить, гуляє, а насправді тяжко працює в залі».

Екснаставник Усика впевнений, що бій з британцем важливий і тому, що його чекає весь світ, а це чудова нагода ще раз нагадати про криваву війну в Україні.

«Бій Ф’юрі – Усик справді дуже важливий для того, щоб світ пам’ятав про війну в нашій державі. А також для мотивації українців – які на фронті, і які в тилу», — сказав Ватаманюк в інтерв'ю для Luckypunch.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії.
  • Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший беззаперечний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.