«Нокаутував би Майка Тайсона»: ексчемпіон назвав боксера, здатного побити легенду – Усик у нього перемагав

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
16319
0 голосів
«Нокаутував би Майка Тайсона»: ексчемпіон назвав боксера, здатного побити легенду – Усик у нього перемагав
Майк Тайсон. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкому дивізіоні Ларрі Холмс (69-6, 44 KO) назвав сучасного боксера, який переміг би легендарного Майка Тайсона.

Ларрі Холмс впевнений, що Ентоні Джошуа, якого двічі за очками перемагав Олександр Усик, зумів би нокаутувати Майка Тайсона.

«Якби Джошуа бився з таким хлопцем як Майк Тайсон, він би переміг, він би нокаутував Тайсона. У цьому немає жодних сумнівів. «Залізний Майк» опускався нижче, потім підіймався і намагався бити через руку. Але Джошуа просто бив би прямий правий у підборіддя, і Майк би не піднявся».

Ексчемпіон ставить під сумнів рівень опозиції «Залізного Майка» та виправдовує власне фіаско у бою з легендою.

«Тайсон ніколи не бився з тими, хто був на злеті й намагався пробитися в спорті. Він просто йшов туди – бах, бах, бах і нокаутував усіх. Так він і отримав репутацію панчера.

Я нічого не хочу сказати на адресу Тайсона, він надер мені дупу. Але я був без боїв два роки, я кинув бокс. Нічого не робив два роки, окрім того, що співав із групою і подорожував», — наводить слова Холмса Boxing Social.

  • Останній поєдинок Джошуа провів у серпні цього року, нокаутувавши фіна Роберта Хеленіуса. Наразі команда Ей Джея безуспішно намагається домовитися про бій з Деонтеєм Вайлдером.
  • Тайсон переміг Холмса технічним нокаутом 22 січня 1988 року.