Російський боксер, якому кинув виклик Гвоздик, бив свою дружину: промоутер Джошуа відреагував на скандал

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
5140
0 голосів
Російський боксер, якому кинув виклик Гвоздик, бив свою дружину: промоутер Джошуа відреагував на скандал
Дмитро Бівол. Фото: Google
Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн прокоментував чутки щодо того, що російський боксер Дмитро Бівол бив свою колишню дружину. Голова Matchroom дав зрозуміти, що думаю про наступний бій представника рф.

Олександр Гвоздик в ексклюзивному інтерв’ю для «Спорт експреса» казав, що хоче провести бої з Артуром Бетербієвим та Дмитром Біволом.

Ексдружина Бівола, яка народила боксеру з рф двох синів, заявила у соціальних мережах, що росіянин її бив, додавши до посту фото свого обличчя з садинами. 

«А потім ти зі своїм батьком сидів і говорив моєму батькові, що це я сама себе вдарила! Покидьки ви всі. Тато відмовив мене йти в поліцію... 3 травня 2023 року. Діти бачили все!».

Коли про цей епізод з життя представника рф спитали Едді Хірна, то промоутер ухилився від прямої відповіді та дав зрозуміти, що планує заробити на Біволі й надалі.

«Це особисте, ніхто не коментує, та й хто знає? Але ми зосереджені на його наступному бою, який може відбутися в грудні, а може бути і в січні. Він тренується», — наводить слова Хірна Vringe.

  • 5 листопада 2022 року Бівол переміг у поєдинку проти мексиканця Хільберто Раміреса. 
  • За це бій і гучну перемогу в травні над Саулем Альваресом журнал The Ring визнав його найкращим боксером сезону.
  • Бівол оформив собі паспорт Киргизстану, щоб уникнути санкцій, які наклав цивілізований світ на країну-терориста.