«Усик – не світова зірка»: промоутер Джошуа скептично висловився про бій українця з Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
243
0 голосів
«Усик – не світова зірка»: промоутер Джошуа скептично висловився про бій українця з Ф’юрі
Едді Хірн. Фото: Sky Sports
На думку промоутера Ентоні Джошуа Едді Хірна, бій його клієнта з Тайсоном Ф'юрі був би більш гучнішою вивіскою, ніж поєдинок «циганського короля» з Олександром Усиком.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн відреагував на укладення контракту щодо проведення абсолютного бою у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Хірн вважає, що добре, що поєдинок відбудеться, але він не вважає даний бій найгучнішою вивіскою в боксі:

«Це класна новина, це круто, якщо бій реально відбудеться. Ф'юрі мав прийняти цей поєдинок раніше, а не зараз. Тепер я просто повинен організувати бій Джошуа та Вайлдера. Але бій Усика та Ф'юрі не найбільший для світу боксу. Бій Ф'юрі та Джошуа був би більшою подією».

Промоутер Джошуа у коментарі YouTube-каналу iFL TV також зазначив, що українець не є зіркою світового масштабу:

«Це неймовірно, коли такі дві світові суперзірки виходять один проти одного в ринг. Усик – не світова зірка, хоча він володіє трьома титулами надважкої ваги. Але, звісно, його бій проти Ф'юрі – це величезний бій, це топ-подія. Дуже позитивно для боксу, що об'єднавчий бій відбудеться».

  • Точна дата бою між Усиком та Ф'юрі визначиться після 28 жовтня, коли «циганський барон» проведе поєдинок з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганна.
  • Переможець поєдинку стане Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.