«Це не стане на заваді»: промоутер розповів про потенційну загрозу проведння бою між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
505
0 голосів
«Це не стане на заваді»: промоутер розповів про потенційну загрозу проведння бою між Усиком та Ф'юрі
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Потенційне призначення реваншу з Даніелем Дюбуа не завадить Олександру Усику побитися з Тайсоном Ф'юрі, вважає промоутер двох британців Френк Воррен.

У серпні Олександр Усик достроково здолав Даніеля Дюбуа у польському Вроцлаві й захистив чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF.

Бій викликав жваві суперечки через епізод у п'ятому раунді, коли британець завдав удару українцю нижче пояса. Рефері надав Олександру кілька хвилин на відновлення, а Дюбуа ж переконаний, що удар був чистий і суддя мав відраховувати нокаут.

Відтоді сторона Дюбуа заявила про намір подавати апеляцію на результат бою. Промоутер Френк Воррен, який представляє інтереси Даніеля та Тайсона Ф'юрі, заявив, що поєдинок за титул абсолютного чемпіона відбудеться у будь-якому випадку:

«Наразі ми чекаємо на відповідь WBA. Вони її поки не надали. Я сподіваюся, ми будемо успішними у своїй апеляції і Даніелю призначать битися з Усиком. Тоді ми з цим розберемося. Але це не стане на заваді цьому бою між Усиком та Ф'юрі», – розповів Воррен в коментарі для talkSPORT.

  • 29 вересня стало відомо про досягнення домовленості між Усиком та Ф’юрі про проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу.
  • Поєдинок пройде в саудівському Ер-Ріяді у грудні 2023 року або січні 2024 року.
  • Зазначимо, що 28 жовтня відбудеться бій між Тайосном Ф’юрі та Франсісом Нганну.