Берінчик проведе наступний бій за чемпіонський титул: Гвоздик розкрив деталі, порівнявши Дениса з Ломаченком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
202
0 голосів
Берінчик проведе наступний бій за чемпіонський титул: Гвоздик розкрив деталі, порівнявши Дениса з Ломаченком
Денис Берінчик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу, український боксер напівважкого дивізіону Олександр Гвоздик поділився думками про іншого вітчизняного бійця Дениса Берінчика та озвучив цікаву новину про нього.

Олександр Гвоздик поділився інсайдом та заявив, що наступний поєдинок Дениса Берінчика пройде за титул чемпіона світу.

«На рахунок Берінчика, то в мене є така інформація, що його наступний бій, найпевніше, буде за чемпіонський титул. Щодо його експромоутера Олександра Красюка, то, можливо він недопрацював, але я не можу говорити про це впевнено». 

Ексчемпіон впевнений, що наш представник легкого дивізіону вже готовий до дійсно великих боїв.

«Денис – дійсно крутий боксер, який зараз на піку своєї кар’єри і у нього вже є новий контракт з новою топовою промоутерською компанією Френка Уорнена Queensberry. 

Якщо не в наступному бою, то через бій, Берінчик точно отримає свій омріяний шанс побитися за чемпіонський пояс в легкій вазі. Йому нададуть таку нагоду».

Олександр порівняв Дениса з легендарним Бернардом Хопкінсом, який яскраво проявляв себе у ринзі, коли йому було далеко за 40 років.

«Денису 35, але він не мав досі великих боїв, топових опонентів, великих рубок, хоча сам рубить ого-го як, тож у нього має бути все окей з фізикою. У Берінчика є все, щоб нарешті стати чемпіоном світу у свої 35 років.

Бернард Хопкінс (55-8-2, 32 KO) став чемпіоном у 46 років, а захистив титул в 49, тому час у Берінчика ще є».  

Берінчик нічим не поступається Ломаченкові за потенціалом. Саме так вважає Гвоздик.

«Берінчик за потенціалом нічим не поступається Ломаченку. Повторюсь, він дійсно крутий боксер. Просто на тлі Ломаченка, який потрапив під крило Боба Арума та мав топові бої й суперників, Ден несправедливо не отримував багато років належної уваги до себе і в Україні, і у світі відповідно», — сказав Гвоздик в інтерв’ю Sport-express.ua.   

  • 27 серпня йього року Берінчик переміг Їгіта у Вроцлаві рішенням суддів та захистив чемпіонський пояс WBO International.
  • Раніше повідомлялося, що суперником українця стане мексиканець Ісаак Круз (25-2-1, 17 KO), який в рейтингу WBO посідає друге місце.