«Потряс би його і забив би до перемоги за очками»: в Британії назвали переможця гіпотетичного бою Льюїса та Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
11976
0 голосів
«Потряс би його і забив би до перемоги за очками»: в Британії назвали переможця гіпотетичного бою Льюїса та Ф’юрі
Леннокс Льюїс і Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Карл Фроч дав свій прогноз на те, як би завершився гіпотетичний поєдинок двох британців – Леннокса Льюїса і Тайсона Ф'юрі.

Карл Фроч віддає належне Тайсону Ф'юрі, але вважає, що у Леннокса Льюїса були більш серйозні суперники.

«Можливо, у Льюїса було кілька суперників, які пройшли свій пік. Той же Майк Тайсон був на спаді. Але резюме Льюїса набагато краще. Він великий боєць усіх часів, об'єднаний чемпіон світу. Якщо подивитися на резюме Ф'юрі, то він чудовий боєць». 

Фахівець впевнений, що Льюїс зумів би перемогти «Циганського короля».

«У теорії він один із найкращих, особливо якщо переможе Усика і проведе бій з Ентоні Джошуа. Але наразі, дивлячись на їхні послужні списки, я скажу, що Льюїс переміг би Ф'юрі».

Також ексчемпіон світу поділився думками про те, як би проходив бій боксерів.

«Якщо Леннокс не нокаутував би його, то домінував би за рахунок комбінацій ударів. Він занадто сильний і великий. Льюїс змусив би Ф'юрі задкувати, потряс би його і забив би до перемоги за очками. 

Я думаю, що Ф'юрі перейшов би в режим виживання, боксував би на задній нозі і спробував би перебити його. Льюїс би скоротив дистанцію, використовуючи габарити і міць, а потім потужно пробив би справа», — сказав Фроч в інтерв’ю Вoxing-social.

Досягнення Леннокса Льюїса

  • Олімпійський чемпіон 1988 р. в надважкій вазі (у складі збірної Канади). 
  • Колишній чемпіон світу у важкій ваговій категорії за версіями WBC (1993—1994, 1997—2001 і 2001—2003), IBF (1999—2001 та 2001—2002) та WBA (1999).
  • Переміг 15 бійців за титул чемпіона світу у важкій вазі.