«Доставить проблеми будь-кому»: батько Ф’юрі дав прогноз на можливий бій Усика з Чжілеєм

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
11704
0 голосів
«Доставить проблеми будь-кому»: батько Ф’юрі дав прогноз на можливий бій Усика з Чжілеєм
Олександр Усик. Фото: Google
Батько чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 KO) Джон поділився думкою про потенційний бій Олександра Усика (21-0, 14 KO) і Чжана Чжілея (26-1-1, 19 KO).

Джон Ф'юрі здивував своїм прогнозом на потенційний поєдинко Олександра Усика та Чжана Чжілея, коли заявив, що китаєць нокаутує українця.

«Коли Чжан в ударі, він доставить проблеми будь-якому суперважковаговику, крім Тайсона, тому що мій син перебуває в іншій лізі. 

Чжілей нокаутує Усика, тому що Олександр занадто маленький. Щойно Чжан влучить по Усику, він відправить його в нокаут». 

Проте фахівець не виключає, що за рахунок майстерності та техніки Усик зможе перемогти за очками.

«Але, знову ж таки, Усик може крутитися, рухатися рингом і працювати джебом на перемогу за очками. Однак Чжілей його зловить, оскільки Усик уже показав, що не може впоратися з міццю суперважковаговиків. 

Тож якщо Чжілей влучить по ньому, то можна бажати йому спокійної ночі».

Також Джон озвучив головну слабкість китайського важковаговика.

«Утім, у Чжілея повільні ноги. У нього швидкі руки, але ноги Чжана не відповідають їхній швидкості. У нього жахливо повільні ноги і швидкі руки. 

Що ти будеш робити? Це як Bentley без ключів: ти не можеш на ньому поїхати, якщо тільки хтось його не підштовхне», — сказав батько Тайсона в коментарі ютуб-каналу SecondsOut. 

  • Зазначимо, що завдяки перемозі над Джойсом Чжілей захистив звання тимчасового чемпіона за версією WBO та став обов’язковим претендентом на титул, яким володіє Усик.
  • Сам же український чемпіон прагне вийти у ринг з Тайсоном Ф'юрі у поєдинку за титул абсолюта у королівському дивізіоні.