Усик і Ф’юрі провели першу дуель поглядів перед реваншем: британець назвав справжнього переможця минулого бою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
71
1 голос
Усик і Ф’юрі провели першу дуель поглядів перед реваншем: британець назвав справжнього переможця минулого бою
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Суперважковаговики Олександр Усик (22-0, 14 КО) та Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) провели першу битву поглядів напередодні свого матчу-реваншу.

Боксери Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі провели першу дуель поглядів перед матчем-реваншем.

Українець з’явився на пресконференцію в епатажному образі художнього персонажа фільмів Хітмена – професійного клона-кілера.

Відео з епатажним стилем Усика

Процедура битви поглядів пройшла досить спокійно з боку обох бійців, однак першим опустити очі вниз вирішив все ж британець.

Відео битви поглядів Усика та Ф'юрі:

Ф’юрі зазначив, що дуже чекає на другий поєдинок.

«Я просто з нетерпінням чекаю на фантастичний бій. У травні був фантастичний поєдинок. Олександр виграв бій чесно та справедливо. Я просто хочу знову влаштувати чудовий бій. Минулого разу це було дуже близько, я виграв із перевагою в одне очко».

Атлет вважає, що має шанси взяти реванш.

«Трохи більше зосередженості, трохи менше самозаспокоєння, і я маю зробити те, що мені потрібно. Нічого радикально не повинно змінюватися, трохи більше того самого, трохи більше зосередженості, як я кажу, і я переможу», – заявив Ф’юрі в ефірі YouTube-каналу «Queensberry Promotions».

  • Нагадаємо, що в травні Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав в себе титули WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом суперважкої ваги;
  • Матч-реванш пройде 21 грудня, але без поясу IBF, від якого українець відмовився;
  • У вересні титул IBF здобув британець Даніель Дюбуа (22-2, 21 KO), несподівано нокаутувавши в п’ятому раунді земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО).