«Я дивився його бій з Ф’юрі»: український боксер оцінив свого суперника у надважкій категорії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
232
0 голосів
«Я дивився його бій з Ф’юрі»: український боксер оцінив свого суперника у надважкій категорії
Костянтин Довбищенко. Фото: Google
Український боксер надважкого дивізіону Костянтин Довбищенко (10-13-1, 7 КО) поділився очікуваннями від поєдинку з німцем Томом Шварцом (27-1, 19 КО), який свого часу проводив бій з Тайсоном Ф'юрі.

Костянтин Довбищенко проведе свій наступний боксерський поєдинок проти німця Тома Шварца 23 вересня.

Українець зізнався, що відразу погодився на поєдинок з німцем.

«Бій зі Шварцем нам запропонував матчмейкер у цей вечір боксу. Ми без роздумів погодилися. Шварц - високий і габаритний боксер, у нього хороший рекорд, але крім Тайсона Ф'юрі не дуже сильна опозиція».

Також наш боєць сказав, що бій зі Шварцем має велику важливість для нього. 

«Я дивився його бій із Ф'юрі. Він у ньому нічого не показав. Але сам факт, що він боксував із Тайсоном, - це вже круто. Цей бій важливий для мене, як і всі мої поєдинки. Я намагаюся максимально показати себе як якісного боксера», — наводить слова Довбищенка ХСпорт.

  • Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку в липні 2023 року Довбищенко переміг британця Метті Харріса. Попри те, що українець побував у нокдауні у другому раунді, у п’ятій трихвилинці він зміг нокаутувати суперника.
  • Ця перемога стала справжньою сенсацією у світі боксу, адже Харріс до зустрічі із Довбищенком не мав жодної поразки у кар’єрі. Водночас наш боксер програв чотири попередні поєдинки поспіль.
  • Шварц свій останній бій провів у квітні 2022 року проти земляка Мухаммеда Алі Дурмаза, якого він нокаутував у першому ж раунді.