«На 100% впевнений, що зможу їх перемогти»: китайський боксер залишив зухвале послання Ф’юрі та Усику

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1511
0 голосів
«На 100% впевнений, що зможу їх перемогти»: китайський боксер залишив зухвале послання Ф’юрі та Усику
Чжан Чжилей. Фото: Getty Images
40-річний китайський боксер Чжан Чжилей напередодні бою з Джо Джойсом замахнувся на титул чемпіона та настільки впевнений у своїх силах, що кинув виклик Тайсону Ф'юрі та Олександру Усику.

Китайський боксер Чжан Чжилей (25-1-1, 20 КО), з яким 23 вересня проведе бій-реванш за звання тимчасового чемпіона WBO у важкій вазі британець Джо Джойс (15-1, 14 КО), вже дивиться у майбутнє та кинув виклик Тайсону Ф’юрі та Олександру Усику:

«Я нічого не роблю, крім того, що їм, сплю і тренуюся. У своєму віці я все ще відчуваю, що можу поборотися за титул чемпіона у надважкій вазі. На 100% впевнений, що зможу перемогти Ф’юрі та Усика», – цитує Чжана видання Evening Standard.

  • Нагадаємо, що перший бій між Джойсом та Чжаном відбувся в квітні 2023 року, тоді в поєдинку в Лондоні китаєць відправив британця у нокаут вже в шостому раунді.
  • Поки що єдиної поразки в кар’єрі Чжану в андеркарді бою Усика та Ентоні Джошуа в серпні 2022 року завдав хорват Філіп Хрговіч, який є одним із ймовірних суперників українця.