Колишній чемпіон світу назвав справжнього переможця бою Усик – Ф’юрі: він без вагань вибрав фаворита реваншу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
201
2 голоси
Колишній чемпіон світу назвав справжнього переможця бою Усик – Ф’юрі: він без вагань вибрав фаворита реваншу
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Американський ексчемпіон світу з боксу у хевівейті за версією WBO (2006-2007) Шеннон Бріггс (60-6-1, 53 КО) висловився щодо протистояння між важковаговиками Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній боксер Шеннон Бріггс дав свою оцінку протистоянню між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

На його думку, Усик заслужено виграв перший матч.

«Перший бій був дуже близьким, але я віддав його Усику. Я вважаю, що він зробив свою справу. Я думаю, що другий поєдинок буде відмінним. На чий бік я схиляюся? Я віддаю перевагу Усику. Це хлопець, який не п'є, не гуляє, він не робить нічого, крім тренувань».

З усім тим експерт залишає шанси Ф’юрі на успіх в другому матчі.

«Ф'юрі потрібно більше бити по корпусу. Ніколи не можна скидати Ф'юрі з рахунків, тому що ти не знаєш, як він проведе поєдинок. Ф'юрі може встати в стійку шульги й чинити тиск, як він робив у другому і третьому боях із Вайлдером», – сказав Бріггс в інтерв'ю YouTube-каналу «AB BOXING NEWS».

  • В травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш 21 грудня пройде без титулу IBF, від якого українець відмовився;
  • Чемпіоном IBF став британець Даніел Дюбуа (22-2, 21 КО), який у вересні сенсаційно нокаутом у п’ятому раунді здолав земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО).