В Україні може з’явитися ще один чемпіон світу з боксу: Хірн повідомив, коли збираються провести бій-реванш

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3506
6 голосів
В Україні може з’явитися ще один чемпіон світу з боксу: Хірн повідомив, коли збираються провести бій-реванш
Карен Чухаджян. Фото: Інстаграм
Промоутер американського чемпіона світу з боксу за версією IBF у напівсередній вазі Джарона Енніса (32-0, 29 КО) – Едді Хірн – розповів, коли має відбутися матч-реванш його клієнта з українцем Кареном Чухаджяном (24-2, 13 КО).

Едді Хірн, який є промоутером боксера Джарона Енніса, поділився деякими подробицями щодо наступного поєдинку свого підопічного.

За його словами, Енніс повернеться на ринг 9 листопада у Філадельфії та, найімовірніше, проведе матч-реванш зі своїм обов'язковим претендентом Кареном Чухаджяном.

Раніше промоутерська німецька компанія українця виграла торги на право організувати поєдинок з Еннісом, але схоже Хірн готовий переплатити, щоб його боєць провів захист титулу на власній території.

«Ми плануємо дуже велике шоу в листопаді в США. Це може бути на Східному узбережжі. Ми хочемо розвинути успіх, який був у нас з Еннісом у Філадельфії. Ми спілкуємося з командою Карена. Подивимося, що буде далі», – сказав Хірн в інтерв’ю Boxing News 24/7.

Нагадаємо, що перший поєдинок між Еннісом та Чухаджяном відбувся у січні 2023 року і завершився перемогою американця за очками одноголосним рішенням суддів. Тоді на кону стояв тимчасовий титул чемпіона IBF.