«Чекаємо Кличко 2»: український військовий «Хімік» жорстко розкритикував Усика за його заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
17599
12 голосів
«Чекаємо Кличко 2»: український військовий «Хімік» жорстко розкритикував Усика за його заяву
Олександр Усик та Віталій Кличко. Фото: Google
Український військовий Давид «Хімік» Касаткін висловився щодо слів чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика, який не проти стати міністром спорту.

Володар титулів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) заявив, що хоче і неодмінно стане міністром спорту.

Подібна заява нашого чемпіона не сподобалася українському військовому Давиду «Хіміку» Касаткіну, який порівняв Усика з Віталієм Кличком у політиці.

«Тіп зібрався бути міністром спорту… Він навіть нещодавно не зміг впрягтись за федерацію боксу, коли її захоплювали погані люди.

Що сказати, чекаємо Кличко 2», – написав Касаткін у власному телеграм-каналі.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.