Усик окреслив свої політичні амбіції: ким планує стати український боксер після завершення кар'єри

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
282
0 голосів
Усик окреслив свої політичні амбіції: ким планує стати український боксер після завершення кар'єри
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій категорії Олександр Усик розповів, що у майбутньому планує очолити міністерство молоді та спорту.

Володар титулів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів, чим планує займатися після завершення боксерської кар'єри:

«Я б хотів працювати з дітьми. Працювати з дітьми не тільки у спорті, а й у навчанні – психологія, здоровий спосіб життя, думати своєю головою, а не слухати, хто і що говорить.

Я хочу працювати зі своїми хлопцями, зі своїми дітьми для того, щоб навчити їх деяким речам, які можу я. Я б з задоволенням став міністром спорту – я стану ним», – сказав Усик в коментарі для Kanał Sportowy.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.