«Працюємо над великим боєм»: Гвоздик відверто розповів, чому зірвався його поєдинок в андеркарті Канело

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
1633
3 голоси
«Працюємо над великим боєм»: Гвоздик відверто розповів, чому зірвався його поєдинок в андеркарті Канело
Олександр Гвоздик. Колаж: Спорт-Експрес
Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик в ексклюзивному коментарі сайту Sport-express.ua розповів про свої найближчі плани в ринзі.

Олександр Гвоздик в інтерв’ю нашому сайту розповідав, що найближчій бій планує провести у вересні цього року в андеркарті поєдинку Сауля Альвареса проти Едгара Берланга. Проте інсайдери повідомили, що бою Гвоздика у вересні не буде і наш боксер зосереджений на файті у грудні.

Сайт Sport-express.ua запитав у Сашка, чи це дійсно так.

– Олександре, інсайдери кажуть, що ваш бій у вересні в андеркарті Канело не відбудеться. Чи це дійсно так? Що трапилося? Коли очікувати вашого повернення в ринг і чи вже є відомий суперник?

– Так, дійсно, боя у вересні не буде. Після мого останнього бою, ми мали пропозицію відбоксувати на карді у Канело – tune up fight.  Але згодом з’явилися кращі опції у грудні. Імен поки називати не буду, але працюємо над великим боєм.

***

  • Свій останній бій Гвоздик провів у червні. Він поступився за очками одноголосним рішенням суддів американцю Девіду Бенавідесу (29-0, 24 КО) за титул тимчасового чемпіона WBC;
  • З 2018 по 2019 рр. Гвоздик володів повноцінним поясом WBC.