Ексспаринг-партнер Ф’юрі та Усика, який передбачив перемогу українця, сказав, хто виграє реванш: прогноз бійця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3665
3 голоси
Ексспаринг-партнер Ф’юрі та Усика, який передбачив перемогу українця, сказав, хто виграє реванш: прогноз бійця
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Британський боксер надважкої ваги Фабіо Вордлі (17-0-1, 16 КО) дав прогноз на матч-реванш між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Боксер Фабіо Вордлі, який ставив на перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі у першому матчі, висловився про майбутній другий поєдинок між своїми ексспаринг-партнерами.

Він не очікує несподіванок.

«Я думаю, багато буде того самого, чесно кажучи. Я вважаю, Усик вийде на поєдинок із таким самим настроєм, з яким він виходив на всі свої поєдинки. Просто вузький фокус прямо на ціль, нічого осторонь, ні кроку убік».

На думку експерта, Ф’юрі міг бути погано підготовленим до першого матчу.

«Можливо, Ф'юрі був не в найкращій формі. Хоч вони й не говорили такі виправдання, але, можливо, його табір був не такий хороший, чи щось було неправильно. Тому що ми, як бійці, ми знаємо, коли ти робиш речі в таборі неправильно, пропускаєш кілька сесій або працюєш абияк на деяких сесіях».

Боксер вважає, що Усик закріпить власну перевагу.

«Так що ця поразка, можливо, була йому потрібна, щоб включитися на 100%. І, можливо, він вийде іншим. Але якби я мав поставити гроші на цей бій, то я поставив би на той самий результат», – сказав Вордлі в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing Social».

  • Нагадаємо, що в травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш між ними 21 грудня пройде вже без титулу IBF, від якого українець відмовився.