«Тікати – зустрічати – ховатися‎»: український боксер розповів, якби пройшов його бій з конкурентом Усика в Р4Р

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1047
1 голос
«Тікати – зустрічати – ховатися‎»: український боксер розповів, якби пройшов його бій з конкурентом Усика в Р4Р
Теренс Кроуфорд. Фото: Google
Український колишній тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-2, 23 КО) поділився думками про свій можливий бій проти володаря титулу WBA Теренса Кроуфорда (41-0, 31 КО).

Сергій Богачук відверто зізнався, що не мріє про поєдинок з Теренсом Кроуфордом. Наш співвітчизник вважає, що його потенційний бій з американцем не буде видовищним.

«Не впевнений, що саме «поєдинок мрії», але з Кроуфордом було б цікаво. Не знаю, як у мене пішов би з ним бій. Припускаю, що в нас вийшов би нецікавий бій. Особливо, якщо він почне бігати. 

Вважаю, якщо він застосує тактику «тікати – зустрічати – ховатися», то бій у нас не вийде. Адже в такому разі я теж не надто розкриватимуся, щоб не пропустити зустрічний. І вийде нецікавий бій», – сказав українець у коментарі для vRINGe.

Відзначимо, що Кроуфорд є конкурентом Олександра Усика у різних рейтингах на найкращого боксера сучасності незалежно від вагової категорії. 

  • У ніч з 10 на 11 серпня Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів, попри те, що двічі побував у нокдауні протягом бою;
  • Раніше промоутер Богачука – Том Леффлер – розповідав, що українець свій наступний бій може провести 21 грудня в андеркарді матчу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.