Богачук розкритикував Кроуфорда: що сказав українець про конкурента Усика за звання найкращого боксера сучасності

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
97
1 голос
Богачук розкритикував Кроуфорда: що сказав українець про конкурента Усика за звання найкращого боксера сучасності
Теренс Кроуфорд. Фото: Google
Колишній український тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук поділився думками про американця Теренса Кроуфорда.

На початку місяця Кроуфорд дебютував у 69,9 кг дуже важкою перемогою над чемпіоном WBA Ісраїлом Мадрімовим з Узбекистану.

Сергій Богачук впевнений, що зірковий американець переоцінений боксер. Такий висновок наш співвітчизник зробив після бою Кроуфорда з Мадрімовим.

«Кажу ж Теренса конкретно переоцінили! Адже він взагалі нічого Мадрімову не зробив. Вважаю, що Мадрімов виграв цей бій. Він конкретно показав, хто такий Кроуфорд. Теренс може добре боксувати з мексами, з такими, що постійно лізуть вперед. 

І тут виходить Мадрімов, і давай працювати «по школі»: ніжки, висмикування, джеби. Вважаю, що Теренса так уже підняли, що... А він вийшов – і нічого не показав! Якщо він буде таким самим з Канело, то той його просто приб'є!‎», – сказав українець у коментарі vRINGe.

  • У ніч з 10 на 11 серпня Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів, попри те, що двічі побував у нокдауні протягом бою;
  • Раніше промоутер українця – Том Леффлер – розповідав, що українець свій наступний бій може провести 21 грудня в андеркарді матчу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.