«Не такий відшліфований, як Ломаченко»: в США назвали українця, який зможе пофеєрити у професійному боксі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
8561
5 голосів
«Не такий відшліфований, як Ломаченко»: в США назвали українця, який зможе пофеєрити у професійному боксі
Олександр Хижняк. Фото: Getty Images
У виданні BoxingScene оцінили шанси топбоксерів, які брали учать в Олімпійських іграх-2024 у Парижі, досягти успіху на професійному ринзі. Загадали й про Олександра Хижняка.

Журналіст американського видання BoxingScene Лукас Кетелле оцінив шанси найкращих проспектів з боксу Олімпіади-2024 досягти успіхів на професійному ринзі. Загадав він й про українського напівважковаговика Олександра Хижняка, який у Парижі виграв золото.

«Хижняк шукав спокути після нокауту у фіналі Олімпіади-2020. Хоча Хижняк не такий відшліфований, як Василь Ломаченко, він має потужний ударний стиль, який може забезпечити йому цікаву професійну кар’єру, схожу на шлях Євгена Хітрова», – йдеться у статті.

  • Нагадаємо, що на Іграх-2020 у Токіо Хижняк посів друге місце;
  • Чинний чемпіон IBF у легкій вазі Василь Ломаченко (18-3, 12 КО), про якого згадали у статті, свій шлях у боксі також починав з аматорів та ставав переможцем Олімпіад 2008 та 2012 років у Пекіні та Лондоні відповідно;
  • Українець Євген Хітров (20-2, 17 КО) виступав у середній і суперсередній вазі. Він несправедливим рішенням суддів програв у 1/8 фіналу Олімпіади-2012 британцю Ентоні Огого.