«Ця людина — гладіатор»: «однорукий» українець дав урок непереможному боксеру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
41359
15 голосів
«Ця людина — гладіатор»: «однорукий» українець дав урок непереможному боксеру
Сергій Дерев’янченко та Крістіан Мбіллі. Фото: Google
Французький боксер Крістіан Мбіллі, який переміг Сергія Дерев’янченка у бою за пояс WBC Continental Americas у другій середній вазі, захоплюється сталевою волею до перемоги українця.

18 серпня у канадському Квебеку український боксер-професіонал Сергія Дерев’янченка (15–5, 10 КО) програв бій за пояс WBC Continental Americas у другій середній вазі (до 76,2 кг) французу Крістіану Мбіллі (27–0, 23 КО). Однак по його завершенню заслужив на порцію компліментів від свого кривдника.

«Мій кут сказав, що мій суперник травмувався, але він дуже хороший боксер, Я не бачив цього пошкодження. Він дуже добре рухався.

Знаєте, я багато чому навчився. Ця людина — гладіатор. Він воїн. Він був у скрутному становищі, але повернувся. Він бився. Він дуже хороший боксер. Я повернуся додому, передивлюся цей бій і винесу з нього кілька уроків», — сказав Мбіллі у коментарі Top Rank Boxing.

Нагадаємо, що після третього раунду Дерев’янченко боксував з пошкодженням лівої руки, тобто, фактично однією кінцівкою.

  • Для Мбіллі перемога над Дерев'янченком стала 28 у профі-кар'єрі, він й надалі йде без поразок та зберіг у себе пояс WBC Continental Americas.
  • Сергій вшосте у кар’єри зазнав невдачі, причому п’ять поразок Сергій дістав в останніх семи поєдинках.