Вайлдер має намір повернутися у великий бокс: американець може зустрітися з жертвою Усика, Кличка та Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
107
1 голос
Вайлдер має намір повернутися у великий бокс: американець може зустрітися з жертвою Усика, Кличка та Ф’юрі
Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Деонтей Вайлдер (43-4-1, 42 KO) може отримати ще один шанс повернутися до еліти надважкої ваги після кількох невдалих останніх поєдинків.

Деонтей Вайлдер може повернутися у великий бокс. Голова Головного управління розваг Саудівської Аравії Туркі Аль-Аш-Шейх заявив, що розчарований двома поєдинками, які організував для колишнього чемпіона світу у надважкій вазі. 

Але Туркі готовий зробити ще одну спробу та провести сутичку американця з британським ветераном Дереком Чісорою. 

«Мене питали про бій Уайлдер – Чісора, і я ясно дав зрозуміти, якщо Деонтей хоче повернутися, то чому б і ні? Повірте мені, я зробив для нього два бої, але він не вразив», – сказав Аль-Аш-Шейха у коментарі Secondsout.

  • Нагадаємо, що Чісора тричі програвав Тайсону Ф’юрі. Також британець поступався Олександру Усику за очками і Віталію Кличку.
  • Раніше ми писали, що менеджер колишнього чемпіона світу у надважкій вазі «‎Бронзового бомбардувальника» Шеллі Фінкель поділився думками щодо чуток стосовно завершення кар’єри американським боксером.
  • Вайлдер у п'яти останніх боях він двічі програв Тайсону Ф'юрі, поступився Джозефу Паркеру та Чжан Чжилею, а також переміг Роберта Хеленіуса.