Україна зможе отримати ще одного чемпіона світу з боксу: Хірн повідомив про бій-реванш і жорстко ним обурився

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
11274
9 голосів
Україна зможе отримати ще одного чемпіона світу з боксу: Хірн повідомив про бій-реванш і жорстко ним обурився
Карен Чухаджян. Фото: Інстаграм
Український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян (24-2, 13 КО) отримає шанс провести бій за титул IBF проти американця Джарона Енніса (32-0, 29 КО).

Промоутер Едді Хірн повідомив, що наступним суперником його клієнта 27-річного Джарона Енніса буде 28-річний Карен Чухаджян, який є обов'язковим претендентом на титул IBF.

«Його обов'язковий захист вже призначено, і я не в захваті від цього. Чухаджян – хороший боєць, але він вже боксував з ним раніше. Ми не можемо нічого зробити, нам хочеться проводити найбільші поєдинки. Це розчаровує, але якщо це бій, напроти якого потрібно швидко поставити галочку – ми зробимо це».

Промоутер пояснив, які матчі цікавлять Енніса.

«Ми хочемо великих боїв для Джарона. План, безперечно, полягає в тому, щоб брати участь в об'єднавчих поєдинках. Я зробив Маріо Барріосу серйозну пропозицію щодо бою, подивимось, що він скаже», – сказав Хірн в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing News».

Нагадаємо, що перший поєдинок між боксерами відбувся у січні 2023 року і завершився перемогою американця за очками одноголосним рішенням суддів. Тоді на кону стояв тимчасовий титул чемпіона IBF.